info@drnina.mk+389 (0)70/344-061

Новости и информации

Што е бруксизам?

Бруксизам е стручен израз за прекумерно,  форсирано стискање и шкрипење на забите. И покрај тоа што бруксизмот  може да се случи во секое време од

прочитај повеќе »

Не сокривајте ја вашата насмевка! Неверојатни предности на “ прозрачната” ортодонција

Д-р Нина  Митева како квалификуван ортодонтот врши  неверојатни трансформации во насмевките на нашите пациенти. Без оглед на тоа за кој тип на ортодонтски проблем се

прочитај повеќе »