info@drnina.mk+389 (0)70/344-061

Дентален туризам

Во нашата ординација долго време наназад се практикува денталниот туризам, за чиј успех говорат многуте задоволни пациенти од сите страни на Светот. Нашите пациенти имаат шанса да ги запознаат разновидните природни убавини на нашата држава и воедно да добијат квалитетен третман по најповолни цени.

Членовите на нашиот тим говорат Англиски јазик и комуникацијата со пациентите се одвива непречено.

Најчесто пациентите од странските земји се заинтересирани за поставување на дентални импланти, мостови, коронки и протези, со кои се обезбедува целосна реконструкција на забалото. Ја унапредуваме насмевката на нашите пациенти пред се со индивидуален пристап, потоа со современи материјали и технологии, но секако запазена е и инфекциската контрола, односно сите инструменти и површини се стерилизирани и дезинфицирани.