info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
За повеќе насмевки
Стоматолошка ординација Д-р Нина
закажи термин
Стоматолошка грижа за целото семејство
Услугите што ги пружаме во нашата стоматолошка клиника се достапни за сите возрасти, без разлика дали станува збор за возрасен пациент или пак дете.
закажи термин
Previous
Next

Зошто да станете наши пациенти?

Пациентите се согласуваат со нас

💞 Најубавите детски насмевки потекнуваат од оваа ординација
Тим од професионалци, предводен од личност за која нема збор да ја опише нејзината ПОЗИТИВНОСТ и искреност. ПРОВЕРЕНО „ПОТВРДЕНО“
Една од најдобро опремени ординации каде секогаш наидувам на пријатен персонал.

Запознајте ги нашите доктори

Нашиот тим е составен од стручни доктори, кои секојдневно работат на  проширување на  своите знаења, се со цел да ви ја пружат најдобрата здравствена заштита и нега. Поради нивниот индивидуален пристап адаптиран кон секој пациент, бидете уверени дека и врвната естетика и насмевката на вашето лице нема да изостане.

Д-р Нина Митева

Специјалист ортодонт

Член е на Стоматолошката комора на РМ, Македонското стоматолошко друштво, Британската и Американската дентална асоцијација.

Нејзиното мото : “За повеќе насмевки”

Создаваме насмевки на Вашите лица