info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
датум
Не сокривајте ја вашата насмевка! Неверојатни предности на “ прозрачната” ортодонција

Д-р Нина  Митева како квалификуван ортодонтот врши  неверојатни трансформации во насмевките на нашите пациенти.

Без оглед на тоа за кој тип на ортодонтски проблем се работи(криви или изротирани заби) , ние го наоѓаме соодветното решение и адекватната терапија за вашите проблеми и желби.

Најновите ортодонски третмани со прозрачните протези  може да донесат до неверојатни трансформации на изгледот, како и многу други предности:

 Уживајте  во подобра насмевка  Најочигледна  корист на прозрачната  ортодонција  е да се  биде во можност за подобра насмевка . Твојата насмевка ќе биде фантастична и луѓето сигурно ќе  ја забележат.

Чуствувај се посамоуверено. Кога една личност изгледа добро, таа  автоматски се чувствува подобро и посамоуверено.

Подобрување на целокупната  орален функција. Забите во устата имаат различни  функции:  исхрана, говор,  одржување на залакот  и интегритетот на лицето, како и здравјето на ТМЗ.Функциите  се компромитирани, тие може да се обноват и подобрат  со помош на прозрачната  ортодонција.

Следат повеќе можности. Со самата корекција на насмевката ви се нуда повеќе шанси за добивање на посакуваната работна позиција и поголеми можности за напредување.

 

Ако сте заинтересирани за прозрачната ортодонција,Стоматолошката ординација д-р Нина  ” нуди различни опции врз основа на постоечката состојба на вашата  насмевка.

Ако копнеете за промена на вашата насмека , посетете не на  https://www.drnina.mk/mk/ и  дознајте повеќе за вашите опции.

 

Убавата насмевка носи самодоверба

Повеќе
артикли