info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА СТОМАТОЛОГИЈА
ПЕРСОНАЛИЗИРАНА УСЛУГА
КОНСУЛТИРАЈ СЕ

“Нашиот тим ќе направи се’ за да ги реши сите ваши проблеми поврзани со забите”

Loading...

Стоматолошка ординација

“Нашиот тим ќе направи се’ за да ги реши сите ваши проблеми поврзани со забите”

Др.Нина

Специјалист ортодонт

Наташа Стефковска

Доктор по дентална медицина

Елеонора Попоска

Доктор по дентална медицина

Слаѓана Спасовска

Доктор по дентална медицина

Калина Тодоровска Ѓорѓиев

Доктор по дентална медицина