info@drnina.mk+389 (0)70/344-061

Бидете во контакт

Контактирајте не

ПЗУ „Д-р Нина“ ул. „Булевар Авној“, бр. 70, локал 9 1000 Скопје, Македонија

+389(0)2/2430-188 | +389(0)70/344-061

info@drnina.mk

Следете не