info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
датум
FLOSS APPLICATION AND METHOD OF USE

Анни Фарм совети за ЗДРАВЈЕ Во насока на ПРЕВЕНЦИЈА и добра фармацевтска грижа, во соработка со повеќе здравствени ординации ДНА Анни Фарм нуди кратки практични совети за вашето Здравје. Во месец јуни зборуваме за стоматологија. Втората фаза од привилна хигиена на забите е чистење на просторот помеѓу забите. На прво место е забниот конец. Како се употребува и зошто е неопходен за чисти заби дознајте во видеото… Д-р. Нина Митева од D-r Nina Dental Clinic советува.

 

Повеќе
артикли