info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
датум
СОВЕТИ ЗА ХИГИЕНА И НЕГА НА ЗАБИ КАЈ ПАЦИЕНТИ СО ФИКСНИ ПРОТЕЗИ

Анни Фарм совети за ЗДРАВЈЕ Во насока на ПРЕВЕНЦИЈА и добра фармацевтска грижа, во соработка со повеќе здравствени ординации ДНА Анни Фарм нуди кратки практични совети за вашето Здравје. Во месец јуни зборуваме за стоматологија. Протезите ќе ве доведат до беспрекорна насмевка. Но, дали знаете како треба правилно да ги одржувате? Ние сме тука да ви помогнеме во тоа. Дознајте повеќе во видеото… Д-р. Нина Митева од D-r Nina Dental Clinic советува.

 

Повеќе
артикли