info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
датум
СОВЕТИ ЗА РОДИТЕЛИ – ПРАВИЛНА НЕГА НА ЗАБИТЕ НА ДЕЦАТА

Анни Фарм совети за ЗДРАВЈЕ Во насока на ПРЕВЕНЦИЈА и добра фармацевтска грижа, во соработка со повеќе здравствени ординации ДНА Анни Фарм нуди кратки практични совети за вашето Здравје. Во месец јуни зборуваме за стоматологија. Почитувани родители, моментот кога ќе никне првото забче започнува и дружбата со стоматолозите. Затоа посветете најмалку два пати од денот по пет минути наутро и навечер и уживајте во улогата која ја имате. Дознајте повеќе во видеото… Д-р. Нина Митева од D-r Nina Dental Clinic советува.

Повеќе
артикли