info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
датум
КАКО ПРАВИЛНО ДА ГИ ЧЕТКАТЕ ЗАБИТЕ

Анни Фарм совети за ЗДРАВЈЕ Во насока на ПРЕВЕНЦИЈА и добра фармацевтска грижа, во соработка со повеќе здравствени ординации ДНА Анни Фарм нуди кратки практични совети за вашето Здравје. Во месец јуни зборуваме за стоматологија. За здрави заби на прво место е нивната правилна хигиена. Ги четкате редовно, но дали тоа го правите правилно? Ние сме тука да ви помогнеме во тоа. Д-р. Нина Митева од D-r Nina Dental Clinic советува.

 

Повеќе
артикли