info@drnina.mk+389 (0)70/344-061
датум
АЛАТКИ ЗА ТЕМЕЛНА ХИГИЕНА НА ЗАБИТЕ

Правилна хигиена на забите подразбира темелно исчистени заби и простор помеѓу нив. Овој простор најдобро се чисти со забен конец, но и со останатите алатки. Кои се тие и за што служат дознавате од нас.

Повеќе
артикли