Кои сме ние?

Кои сме ние?

Ние сме стоматолошка ординација локализирани во Аеродром, позади Capitol Mall. Ординацијата „Д-р Нина„ започна со работа од 25.04.2003 година. Се простира на површина од 85 м2. Стоматолошката ординација „Д-р Нина“ е специјализирана за дентални третмани кои ќе ви дадат долготрајна и спектакуларна насмевка. Нашата експертиза излегува во пресрет на различни видови дентални потреби. Било дали е потемнат заб, оштетен, скршен или пренатрупан во вилицата, ние имаме соодветни третмани за сите ваши потреби. Нашиот тим се состои од 4 доктори :

Спец. Д-р Нина Митева – Специјалист ортодонт, Д-р Елеонора Попоска , Д-р Наташа Стефковска, Д-р Слаѓана Спасовска

ПЗУ Др. НИНА има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување .

Имаме потпишано договор за плаќање на 3, 6 и 12 месечни рати со Македонски Полициски Синдикат.